кадър Нова телевизия Редактор: Има партии, които отдавна са във властта и

...
кадър Нова телевизия Редактор: Има партии, които отдавна са във властта и
Коментари Харесай

Бабикян сравни изборите със сутрешния блок на Нова: Влючваш, изключваш – пак ще видиш Виктор Николаев

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Има партии, които от дълго време са във властта и много са се обогатили от наличието си в нея - даже и по легален метод. Имам поради натрупването на дотациите. Те могат да вършат и 10 пъти избори. Има и други - протестни, като нас, които вървят на избори с джобните си пари. И по този начин, като отидеш няколко пъти - джобните доста от дълго време са свършили, това разяснява Арман Бабикян от ИБГНИ в студиото на Нова телевизия.

„ Идва въпросът кой желае да изтощи партиите на митинга, с цел да останат единствено старите богати и дебели, вкоренени в статуквото партии. Ако това е носителят на мандата, той ще получи този отговор “, съобщи той.

Допреди две седмици нуе бих желая документално съглашение с Има Такъв Народ, само че когато има една крачка напред, две – обратно, към този момент ти се прищява да имаш писмен документ, съобщи депутатът. Той добави, че в този документ би трябвало ясно са записани ограничаващите „ червени линии “, а те се назовават ГЕРБ и Движение за права и свободи, добави той.

„ Натискът не е добър метод за водене на диалог. Натискът е добър метод за повреждане на връзки и не мисля, че това е естественият метод ”, уточни Бабикян, който акцентира, че ИБГНИ никога не се опасяват от нови избори. „ Въпросът е какво се трансформира, откакто се вършат избори. Изборите да бъдат опасност и мотив за напън - апелирам ви се, това е несериозна работа “, разяснява депутатът.

Той даде закачлив образец с това, че колкото и да се включва и изключва утринния блок на Нова телевизия, в последна сметка отново ще видиш водещия Виктор Николаев. По мнението на Арман Бабикян, това е и ситуацията и с изборите – колкото и пъти да се организират, резултатът няма да се промени фрапантно.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР